ÇANAKKALE / YENİCE - Kalkım Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Tercih ve Yerleştirme İşlemleri İçin Tercih Danışmanlığı Komisyonları Oluşturuldu.

26 Haziran 2018 tarihinde ilan edilen Ortaöğretime geçiş Merkezi Sınav Puanları neticesinde ilçemizde bulunan 8. sınıf öğrencilerimizin sağlıklı ve doğru  bir şekilde Ortaöğretim Kurumlarına Tercih ve Yerleştirme İşlemlerini yapabilmeleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlğümüzce Milli Eğitim Bakanlığımız Özel Eğtim  rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlğünün 25/04/2018 tarih ve 8287058 sayılı yazılarına istinaden ilçemizde Tercih Danışmanlığı Komisyonları oluşturulmuştur.  Bu doğrultuda görevlendirilen Rehber Öğretmenlerimizce İlçemiz Merkezinde Öğretmevi Akşam Sanat Okulunda , Pazarköyde Pazarköy Şehit Halil Kandemir Ortaokulunda ve  Kalkım Ortaokulunda  olmak üzere 3 tane Tercih Danışmanlığı Komisyonu kurulmuş olup; kurulan komisyonlar 02-13 Temmuz tarihlerinde belirtilen noktalarda tüm 8. sınıf öğrenci ve velilerimize hizmet verecektir.

Yayın: 29.06.2018 - Güncelleme: 29.06.2018 15:30 - Görüntülenme: 183